telefon

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0722.502.000

 

 • Fatete dentare Fatete dentare
  Violeta Pavel – “Tinand cont ca in meseria mea este absolut necesar un zambet perfect, va recomand cu caldura produsele si serviciile oferite de Stavrodent , deoarece rezultatele sunt intotdeauna uimitoare.”
 • Recomandare Recomandare
  Lucian Enasoni - Recomand Stavrodent tuturor celor care vor sa mearga la dentist , chiar inainte de aparitia durerilor insuportabile sau a cariilor inestetice.Nu veți regreta și veți fi foarte mulțumiți !
 • Lucrare de zirconiu Lucrare de zirconiu
  Intr-o zi a început să mă doară o măsea. Am căutat un cabinet stomatologic pe internet sa merg cat mai repede la un doctor.A trecut mult timp , iar durere de masea nici vorba.Va recomand Stavrodent.
 • Fatete dentare Fatete dentare
  Un amănunt foarte esenţial, orice tratament stomatologic este făra durere în acest cabinet. Relaţia mea cu prietena şi colegii s-a schimbat în bine, sunt o persoană mai zâmbitoare decât înainte.
 • Servicii adecvate Servicii adecvate
  În cadrul acestui cabinet am fost întrebat pentru prima dată despre alergii, eventuale boli, dacă am avut probleme, nu a contat că era sâmbată sau duminică, dimineață sau seară, am fost ajutat de fiecare dată, oferindu-mi servicii adecvate.
Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You havecharacters left.
 


 

Cauta un medic

Aveti nevoie de un medic ?

Nimic mai simplu.

Utilizati formularul alaturat si in cel mai scurt timp posibil veti receptiona un email din partea unui membru al echipei noastre cu privire la necesitatile avute.

Pentru a va putea ajuta , lasati-ne la mesaj afectiunile de care suferiti pentru a va putea recomanda un medic specialist.

Foto-medici

Abonare la newsletter

Doriti sa fiti la curent cu ultimele noutati privind produsele si serviciile oferite. Abonati-va la newsletter!

twitter google