telefon

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0722.502.000

 

 • Fatete dentare Fatete dentare
  Violeta Pavel – “Tinand cont ca in meseria mea este absolut necesar un zambet perfect, va recomand cu caldura produsele si serviciile oferite de Stavrodent , deoarece rezultatele sunt intotdeauna uimitoare.”
 • Recomandare Recomandare
  Lucian Enasoni - Recomand Stavrodent tuturor celor care vor sa mearga la dentist , chiar inainte de aparitia durerilor insuportabile sau a cariilor inestetice.Nu veți regreta și veți fi foarte mulțumiți !
 • Lucrare de zirconiu Lucrare de zirconiu
  Intr-o zi a început să mă doară o măsea. Am căutat un cabinet stomatologic pe internet sa merg cat mai repede la un doctor.A trecut mult timp , iar durere de masea nici vorba.Va recomand Stavrodent.
 • Fatete dentare Fatete dentare
  Un amănunt foarte esenţial, orice tratament stomatologic este făra durere în acest cabinet. Relaţia mea cu prietena şi colegii s-a schimbat în bine, sunt o persoană mai zâmbitoare decât înainte.
 • Servicii adecvate Servicii adecvate
  În cadrul acestui cabinet am fost întrebat pentru prima dată despre alergii, eventuale boli, dacă am avut probleme, nu a contat că era sâmbată sau duminică, dimineață sau seară, am fost ajutat de fiecare dată, oferindu-mi servicii adecvate.

Despre noi

laborator-dentarLaborator Autorizat este un laborator dentar si centru de frezare, care poate garanta utilizarea discurilor autentice din zirconiu pentru fabricarea restaurarilor dentare din zirconiu solid.

De asemenea, colaboram si cu alte laboratoare dentare din toata tara, furnizindu-le structuri de oxid de zirconiu.

Toate lucrarile fixe pe care le efectuam sunt produse prin tehnologia CAD/CAM.

Laboratorul nostru a fost infiintat in 2003 si , cind l-am infiintat, am avut in minte un factor motivant, acela de a trata fiecare caz ca si cum unul dintre tehnicieni ar face lucrarea ca si cind ar fi a lui.

Construim punti si coroane la preturi accesibile. Stim ca, ca medic fiind, aveti o multitudine de optiuni in alegerea laboratorului dentar, dar, atunci cind incepeti o colaborare cu laboratorul dentar Stavrodent, faceti echipa cu tehnicienii dentari care vor sa te ajute ca stomatologia sa fie o experienta placuta pentru Dumneavoastra.

 

Cu o selectie destul de extinsa de produse, inclusiv si cele mai recente lucrari fizionomice fara metal CAD/CAM, experienta noastra va putem oferi lucrari dentare de inalta calitate.

Abonare la newsletter

Doriti sa fiti la curent cu ultimele noutati privind produsele si serviciile oferite. Abonati-va la newsletter!

twitter google