telefon

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0722.502.000

 

 • Fatete dentare Fatete dentare
  Violeta Pavel – “Tinand cont ca in meseria mea este absolut necesar un zambet perfect, va recomand cu caldura produsele si serviciile oferite de Stavrodent , deoarece rezultatele sunt intotdeauna uimitoare.”
 • Recomandare Recomandare
  Lucian Enasoni - Recomand Stavrodent tuturor celor care vor sa mearga la dentist , chiar inainte de aparitia durerilor insuportabile sau a cariilor inestetice.Nu veți regreta și veți fi foarte mulțumiți !
 • Lucrare de zirconiu Lucrare de zirconiu
  Intr-o zi a început să mă doară o măsea. Am căutat un cabinet stomatologic pe internet sa merg cat mai repede la un doctor.A trecut mult timp , iar durere de masea nici vorba.Va recomand Stavrodent.
 • Fatete dentare Fatete dentare
  Un amănunt foarte esenţial, orice tratament stomatologic este făra durere în acest cabinet. Relaţia mea cu prietena şi colegii s-a schimbat în bine, sunt o persoană mai zâmbitoare decât înainte.
 • Servicii adecvate Servicii adecvate
  În cadrul acestui cabinet am fost întrebat pentru prima dată despre alergii, eventuale boli, dacă am avut probleme, nu a contat că era sâmbată sau duminică, dimineață sau seară, am fost ajutat de fiecare dată, oferindu-mi servicii adecvate.

Medici

Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You havecharacters left.
 


 

Medici

Laborator dentar specializat in tehnologia CAD-CAM executa lucrari de zinconiu si ceramica in maxim patru zile lucratoare , la gata , avand capacitate de frezare foarte mare putand freza orice volum de lucrari.

Plata se face la livrare sau dupa caz ramburs.

Solicita oferta !

Avem in fiecare luna oferte speciale pe email si telefon.

Solicita oferta folosind formularul alaturat si abonati-va la newsletter pentru a primi pe email ultimile noutati si oferte privind produsele furnizate.

 


Newsletter pentru medici

Doriti sa fiti la curent cu ultimele noutati privind produsele si serviciile oferite. Abonati-va la newsletter!

twitter google