telefon

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0722.502.000

 

 • Fatete dentare Fatete dentare
  Violeta Pavel – “Tinand cont ca in meseria mea este absolut necesar un zambet perfect, va recomand cu caldura produsele si serviciile oferite de Stavrodent , deoarece rezultatele sunt intotdeauna uimitoare.”
 • Recomandare Recomandare
  Lucian Enasoni - Recomand Stavrodent tuturor celor care vor sa mearga la dentist , chiar inainte de aparitia durerilor insuportabile sau a cariilor inestetice.Nu veți regreta și veți fi foarte mulțumiți !
 • Lucrare de zirconiu Lucrare de zirconiu
  Intr-o zi a început să mă doară o măsea. Am căutat un cabinet stomatologic pe internet sa merg cat mai repede la un doctor.A trecut mult timp , iar durere de masea nici vorba.Va recomand Stavrodent.
 • Fatete dentare Fatete dentare
  Un amănunt foarte esenţial, orice tratament stomatologic este făra durere în acest cabinet. Relaţia mea cu prietena şi colegii s-a schimbat în bine, sunt o persoană mai zâmbitoare decât înainte.
 • Servicii adecvate Servicii adecvate
  În cadrul acestui cabinet am fost întrebat pentru prima dată despre alergii, eventuale boli, dacă am avut probleme, nu a contat că era sâmbată sau duminică, dimineață sau seară, am fost ajutat de fiecare dată, oferindu-mi servicii adecvate.

Provizorii PMMA

1pg-pmmaExecutam lucrari provizorii PMMA de la un element, pana la lucrari extinse de 14 elemente in cateva nuante de culori A1, A2, A3, B1, B2. 

Termenul de executie este de 4 zile lucratoare.

Plata se face la livrare sau dupa caz ramburs.

afla detalii ...

Emax

1pg-emaxCe este E.max press ?

Este singurul material fizionomic din lume din Disilicat de Litiu care pote fi  folosit in foarte multe moduri de catre toti medicii dentisti.

Beneficiile lucrarilor din E.max press

afla detalii ...

Abonare la newsletter

Doriti sa fiti la curent cu ultimele noutati privind produsele si serviciile oferite. Abonati-va la newsletter!

twitter google